Solutions

Solutions

Met onze werkzaamheden nemen wij opdrachtgevers alle zorgen in de meest brede zin van het woord, uit handen. We brengen kennis, in de vorm van ervaren vakmensen, en we zorgen voor prestaties door op een hoog niveau onze dienstverlening uit te voeren. Staat u aan de start van een bouwproject of wilt u een lopend project een kwaliteitsimpuls geven? BouwSolutions zorgt voor de oplossing.  

Verduurzaming

We moeten de komende jaren alle gebouwen en woningen in ons land fossielvrij maken. Dit betekent niet alleen dat we installaties zonder aardgas nodig hebben, maar vooral ook dat we woningen en gebouwen energiezuiniger maken. De beste maatregel is zorgen dat we minder energie nodig hebben. Hiervoor zijn omvangrijke verbouwingsoperaties nodig. Een aanpak die start met isoleren en het verbeteren van de schil, leidt vaak tot een algehele upgrade van een woongebouw of kantoor. BouwSolutions is een specialist in deze projecten. Met onze experts leiden wij deze trajecten in goede banen door de juiste vakmensen en oplossingen aan te dragen.

Voor het uitvoeren van EPG-certificering beschikken wij over het EPBD-procescertificaat Energie-index-rapport bestaande woningen.

Performance

Vanaf de eerste ideevorming tot en met de oplevering kan BouwSolutions uw projecten in goede banen leiden. Onze projectmanagers leiden elke opdracht met strakke hand. Duidelijkheid en doelgerichtheid zijn sleutelwoorden in onze aanpak. Wij werken via de filosofie van IPMA en Prince 2. Wij zetten alle specialisten op de goede plek en zorgen dat zij weten wat zij moeten doen en wanneer bepaalde opdrachten gereed moeten zijn. Door het bieden van dagelijkse ondersteuning en het verschaffen van helderheid, houden we alle partijen in onze projecten scherp en gemotiveerd.

Knowledge

Terwijl het steeds lastiger wordt om vakmensen te vinden en in te zetten, kan BouwSolutions een beroep doen op een breed en goed opgeleid netwerk. In de achterliggende jaren hebben wij een brede kring met vakmensen aan ons gebonden.  Wij kennen specialisten voor elke discipline die in een bouwproject nodig is. Wij detacheren deze mensen voor langere of korte tijd en zorgen - waar nodig - voor opleiding en begeleiding. Doordat wij zelf vrijwel alle functies in een bouwproject al eens hebben vervuld, kunnen wij de mensen die wij detacheren op een optimale wijze aansturen.

Contact

Meer weten over onze werkwijze en aanpak? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.